Thehunter: Primal Çıkış Fragmanı - Son Dakika
Teknoloji

Thehunter: Primal Çıkış Fragmanı

Thehunter: Primal Çıkış Fragmanı

TheHunter: Primal Çıkış Fragmanı Avalanche Studios firmasının yapımcılığını üstlendiği dinazorlarla dolu oyunu sonunda çıkışını gerçekleştirdi.

01.04.2015 00:01

TheHunter: Primal Çıkış Fragmanı

Avalanche Studios firmasının yapımcılığını üstlendiği dinazorlarla dolu oyunu sonunda çıkışını gerçekleştirdi.

Yapımcı şirket oyuncuların çok sevdiği Just Cause oyununa imza atmış bir şirket ve Mad Max oyununu da geliştirmeye devam ediyorlar. Bu arada 3 aylık erken erişim sürecinde olan TheHunter Primal Steam üzerinden çıkışını gerçekleştirdi.

TheHunter Primal FPS bakış açışı ile oynanacak bir oyun oldu ve oyunun dünyasında birbirinden tehlikeli dinozorlar var. Bu dinazorlar arasında yaşamalı ve hayatta kalmalısınız. Elinizde sınırlı sayıdaki erzak var ve ekipman eksikliği yüzünden hayatta kalabilmek için kendinize silah, giysi ve çeşitli ekipmanlar bulmak ve üretmek zorundasınız. Ayrıca oyun multiplayer olarak oynanabiliyor. Steam üzerinden çıkış yapan oyunumuzun fiyatı ise şuan %20 indirim ile birlikte 39.20 TL.

Avla, Keşfet ve hayatta kal sloganı ile çıkış yapan oyun tarih öncesi yaşamı gerçekçi bir şekilde sunmaya çalışıyor. Kretase döneminde yani Mezozoik dönemin son bölümünde geçiyor.Günümüzden 142 milyon yıl önce başlayıp 65 milyon yıl önce sona erdiği kabul edilen bu dönemdeki büyük vahşi canavarlar arasında hayatta kalma çabası vereceğiz. Dinozorlar arasında ise en ünlüleri de yer alıyor. Bunlar T-Rex, Triceratops, Utahraptor, Velociraptor ve Quetzalcoatlus.

TheHunter: Primal Çıkış Fragmanı

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Thehunter: Primal Çıkış Fragmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement