Tomb Raider'a İlgi Büyük. Bir de Nvidia'dan Özür Var - Son Dakika
Teknoloji

Tomb Raider'a İlgi Büyük. Bir de Nvidia'dan Özür Var

Tomb Raider\'a İlgi Büyük. Bir de Nvidia\'dan Özür Var

Milyonlarca oyuncu, Lara Croft ile ıssız adalarda takılıyor.

08.03.2013 12:29

Mahmut Saral - - Crystal Dynamics tarafından PC, PS3, X360 platformları için geliştirilen ve ülkemizde de Tiglon tarafından dağıtımı üstlenilen aksiyon macera oyunu Tomb Raider, satışa sunulduğu ilk 2 günlük dilimde büyük bir ilgiyle karşılaştı.

Tomb Raider'ın Global Marka Yöneticisi olan Karl Stewart, Twitter'dan bir bilgi paylaştı ve Lara Croft'un son macerasının 48 saat içinde 1 milyon oyuncu tarafından oynandığını dile getirdi. Bu bilgi, oyunun ilk satışlarına dair de bize fikir veriyor. Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan İngiltere satış listelerinde, muhtemelen ilk sırada Tomb Raider'ı göreceğiz.

Genç ve tecrübesiz Lara Croft'u kontrol edip, onu hayatta tutmaya çalıştığımız, ardından da bir kahraman olmasına yardımcı olduğumuz bu yeni macera, seriyi yeniden başlatma görevini üstleniyor. Anlayacağınız, bu oyun, serinin son oyunu değil.

İlk inceleme puanları için buraya bakabilirsiniz. Bizim incelememiz de birkaç gün içinde yayında olacak.

Bu arada, Nvidia firmasından Tomb Raider'da karşılaşılan performans sorunları için özür geldi. Nvidia kart kullanan bazı oyuncular, Tomb Raider'ı oynarken çökmelerle ve performans düşüşleriyle karşı karşıya kalabiliyor. Bunun farkında olan Nvidia yetkilileri de, sorunları düzeltmek için çalışıyor.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Tomb Raider'a İlgi Büyük. Bir de Nvidia'dan Özür Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement