Total War: Warhammer Vampire Counts Sinematik Fragman - Son Dakika
Teknoloji

Total War: Warhammer Vampire Counts Sinematik Fragman

Total War dünyasını Warhammer ile harmanlayan bu yapım bütün oyuncular tarafından merakla bekleniyor.

16.03.2016 17:42

total-war-warhammer-vampire-counts-fragman-oynanış-video-ekran-görüntüleri-çıkış-tarihi

Total War dünyasını Warhammer ile harmanlayan bu yapım bütün oyuncular tarafından merakla bekleniyor. SEGA ve Creative Assembly stüdyolarının iş birliği ile geliştirilen Total War: Warhammer Vampire Counts sinematik fragman yapımcılar tarafından yayınlandı.

Evden uzakta, bir cadı avcısı imparatorluğu yozlaşmanın kaynağını aramaktadır ancak eski dünyanın kaderinin ölümden daha kötü olduğunu bulacaktır. Total War: Warhammer Vampire Counts bu şekilde duyuruldu ve oyun içi grafik motoru ile hazırlanmış olan sinematik fragman yayınlandı. Sylvania'nın ölümcül topraklarında zombiler, iskeletler, vampirler kol gezmektedir ve arayan belasını bulurmuş gibi gözüken tamda bu kötülük ortasında olacağımız oyunun bekleyişini biraz daha sürdürmemiz gerekiyor. Manfred von Carstein ile karşılaşacağımız ve onu alt edebilmek için elimizden geleni yapacağımız bir serüvene hazır olmalısınız.

Total War: Warhammer çıkış tarihi 24 Mayıs 2016 olarak belirlenmiş durumda ve geliştiriciler tarafından bu tarih onaylandı. Evet belki şuan için uzun bir süreymiş gibi gözükse de oyunun gelmesini bütün oyuncular gibi bizlerde sabırsızlıkla bekliyoruz. İşte Total War: Warhammer Vampire Counts Sinematik Fragman sizlerle;

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Total War: Warhammer Vampire Counts Sinematik Fragman
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Total War: Warhammer Vampire Counts Sinematik Fragman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement