Ubisoft, The Crew'i iptal etti ve kütüphanelerden kaldırdı - Son Dakika
Teknoloji

Ubisoft, The Crew'i iptal etti ve kütüphanelerden kaldırdı

Ubisoft, The Crew\'i iptal etti ve kütüphanelerden kaldırdı

Ubisoft, 2010 yılında piyasaya sürdüğü The Crew oyununun resmen iptal edildiğini duyurdu. Oyunun sunucuları kapatıldığı gibi, bazı kullanıcıların kütüphanelerinden de kaldırıldı. Bu durum oyunculardan büyük tepki aldı. Ubisoft Connect'e giriş yapan oyuncular, lisansların iptal edildiğini fark etti ve oyunun kütüphaneden kaldırıldığı anlaşıldı. Bu durum, oyunu dijital olarak satın alan ve istediği zaman oynayabileceğini düşünen kullanıcılar için sürpriz oldu. Ubisoft gibi stüdyolar, hizmet şartları kapsamında istedikleri zaman bir oyundan erişimi kaldırma hakkına sahip. The Crew'in online odaklı bir oyun olduğu düşünülürse, kullanıcıların özel sunucu kurma planları da suya düşmüş gibi görünüyor. Ubisoft, oyunun kapatılma döneminde para iadesi teklif etmiş olsa da, bu muhtemelen uzun süredir oyuna sahip olan oyuncular için geçerli değildi.

13.04.2024 13:08  Güncelleme: 13:10

Ubisoft, ilk olarak 2010 yılında piyasaya sürdüğü The Crew'in resmen iptal edildiğini duyurdu. Şirket, oyunun sunucularını kapatmanın yanı sıra, bazı kullanıcıların kütüphanelerinden de kaldırmaya başladı. Bu durum ise oyunculardan büyük tepki çekti.

The Crew desteği sonlandı, kütüphanelerden kaldırıldı

Ubisoft bir süre önce yaptığı açıklamada The Crew için 1 Nisan'da desteğini sonlandıracağını açıkladı. Birkaç haftadır da oyunun sunucularının kapatıldığı ve online deneyimin iptal edildiği belirtildi. Ancak şirket, oyuncuların bu süreçten sonra yapıma erişip erişemeyeceği hakkında bilgi vermemişti.

Ubisoft, The Crew'i iptal etti ve kütüphanelerden kaldırdı

1 Nisan'dan sonra Ubisoft Connect'e giriş yapan oyuncular, lisansların iptal edildiğini fark etti. Bu da oyunun kütüphaneden kaldırıldığı anlamına geliyor. Bu durum aslında oyunu yıllar önce dijital olarak satın alan ve istediği zaman oynayabileceğini düşünen kullanıcılar için sürpriz oldu.

1232123

Ubisoft gibi stüdyolar, hizmet şartları kapsamında istedikleri zaman bir oyundan erişimi kaldırma hakkına sahip. Bu da oyuncuların dijital olarak satın aldıkları oyunlara gerçek anlamda sahip olmadıklarını gösteriyor.

The Crew'in ayrıca online odaklı bir oyun olduğunu hatırlatmak gerekiyor. Ancak kullanıcılar, oyun için özel sunucular kurmayı planlıyordu. Lisansların iptal edildiğini düşünürsek, bu planlar suya düşmüş gibi görünüyor.

Ubisoft, The Crew'i iptal etti ve kütüphanelerden kaldırdı

Ubisoft, oyunun kapatılma döneminde para iadesi teklif etmişti. Ancak bu muhtemelen oyuna uzun süredir sahip olan oyuncular için geçerli değildi.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Ubisoft, The Crew'i iptal etti ve kütüphanelerden kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement