Vine ve Instagram'a Yeni Bir Rakip Geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vine ve Instagram'a Yeni Bir Rakip Geldi

Vine ve Instagram\'a Yeni Bir Rakip Geldi
09.08.2013 21:29

MixBit olarak adlandırılan video uygulaması, çekmiş olduğunuz 16 saniyelik kısa videoları birleştirebilme imkanı sunuyor.

Furkan Yaldız - - Facebook'un geçtiğimiz yıl satın aldığı popüler fotoğraf paylaşım servisi Instagram, 15 saniyelik kısa video özelliği ile Vine'a rakip olmuştu. Geçtiğimiz gün güncellenen Instagram, Vine karşısında oldukça iyi bir başarı sergilemişti. Şimdi de bu rekabete bir kişi daha katıldı. Youtube'un eski kurucu ortaklarından Chad Hurley ve Steve Chen, MixBit olarak adlandırılan bir video uygulaması geliştirdiler. Bu uygulama sayesinde iOS kullanıcıları, 16 saniyelik kısa videolar çekerek paylaşım yapabilecek. MixBit uygulaması kullanıcılarına rakiplerinden farklı olarak, çekilen videoları birleştirebilme imkanı sunuyor.

Ücretsiz olan bu uyguama, Instagram ve Vine'da olduğu gibi ekrana basılı tuttuğunuz sürece videoları parça olarak kaydediyor. 16 saniye uzunlukta olan bu parça şeklindeki videoları birleştirerek tam bir video elde edebiliyorsunuz. En fazla 256 video kliplerinizi birleştirebilme imkanı sunan Mixbit uygulaması, Instagram ve Vine karşısında nasıl bir ivme yakalayacağı ise merak konusu.

Ücretsiz olan bu uygulamayı App Store'dan indirmek için buraya tıklayın.

Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Vine ve Instagram'a Yeni Bir Rakip Geldi - Son Dakika


Advertisement