Windows Phone 8'de Güldüren Hata Mesajı - Son Dakika
Teknoloji

Windows Phone 8'de Güldüren Hata Mesajı

Windows Phone 8\'de Güldüren Hata Mesajı

Windows 8'in ve Windows Phone 8'in garip hata mesajları, kullanıcıları güldürüyor.

14.01.2013 11:32

Ruşen Göbel - -

"Adın çıkacağına canın çıksın" diye bir laf vardır. Microsoft'un da resmen adı çıkmış durumda. Windows 7 ile beraber hatalar sıfıra çok yaklaşmış olsa da, pek çok kullanıcının gözünde hala "Durmaksızın hata veren işletim sistemlerinin üreticisi" olarak kalmış durumda. Hal böyle olunca, firma ile geçilen dalgalar da hata mesajları üzerinden olabiliyor.

Firmanın akıllı telefonlar için hazırladığı Windows Phone 8 işletim sistemi ise, garip hatalarıyla Microsoft'un kötü şanını destekler nitelikte. Uygulamaların ara ara kapanıyor olması bir tarafa, telefonlar nadir de olsa baştan da başlayabiliyor. Eğlence ise işte bu noktada başlıor. Eğer başlangıçta bir sıkıntı olursa, aşağıdaki gibi bir hata mesajıyla karşılaşabiliyorsunuz:

İlginç geldi, değil mi? İlk gördüğümüzde biz de çok şaşırdık. Windows Phone 8, resmen başlangıç diskine ihtiyaç duyuyor. Twitter'da ortaya çıkan bu görüntülerin gerçekliği kesin değilken, Windows Phone Desteği'nin bu hatayı inkar etmiyor olması da gerçekliğini destekler nitelikte. Normalde herhangi bir kullanıcı bu tip bir mesajla karşılaşamazken, yeni firmware kurulumu yapmakla uğraşanların görebileceği bir hata olduğu söyleniyor.

Ruşen Göbel - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Windows Phone 8'de Güldüren Hata Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement