World Of Warcraft Legion Duyuruldu! - Son Dakika
Teknoloji

World Of Warcraft Legion Duyuruldu!

World Of Warcraft Legion Duyuruldu!

Gamescom 2015'in 3. gününde en çok beklenilen olay gerçekleşti ve World of Warcraft'ın yeni ek paketi "Legion" duyuruldu!

06.08.2015 20:16

woww

Gamescom 2015'in 3. gününde en çok beklenilen olay gerçekleşti ve World of Warcraft'ın yeni ek paketi "Legion" duyuruldu!

Panel başladığı gibi Blizzard, beklenen bombayı patlattı ve World of Warcraft'ın yeni ek paketinin tanıtım fragmanını yayınladı. Ek paketle birlikte yapıma ciddi anlamda yenilikler katılacak gibi görünüyor. Yeni zindanlar ve yeni raidler artık World of Warcraft ek paketleri için oldukça sıradan şeyler arasında. Bunların dışındaysa asıl önemli olarak Legion ek paketiyle birlikte yapıma; yenilenmiş honor sistemi, "Artifact Weapons" sistemi, "Demon Hunter" sınıfı, "The Broken Isles" isimli yeni bir kıta ve elbette ki 110'a yükseltilen seviye sistemi oyuncuların beğenisine sunulacak.

Artifact Weapons sistemiyle birlikte, silahlarımızı dilediğimiz gibi kişiselleştirebileceğiz. Öncelikle silahımızın özelliklerini değiştirerek başlayacağımız bu işlem, silaha ekleyeceğimiz rün benzeri soketler ile hem silahı güçlendirecek, hem de sahip olduğumuz bu yetenekleri daha güçlü bir hale getirecek. Bunun dışında, yine bu sistem ile silahlarımızın rengini ve görüntüsünü de istediğimiz gibi kişiselleştirebileceğiz. Özellikle bu sistemin tanıtımında "Ashbringer" gibi efsanevi bir silahın gösterilmesi, oyuncuları oldukça heyecanlandırdı.

Yeni ek pakette hikaye olarak ise adından da anlaşılabileceği gibi, Burning Legion geri dönüyor! Blizzard uzun bir sürenin ardından, World of Warcraft oyunlarını yeniden heyecanlandırmayı başarmış gibi görünüyor. Legion ek paketinin tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

World of Warcraft Legion

Legion ek paketinin, 2016 yılının ilk çeyreğinde World of Warcraft kullanıcılarıyla buluşması bekleniliyor.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji World Of Warcraft Legion Duyuruldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement