Yeni Nesil İphone'da Apple Watch Sport'un Alüminyumu Kullanılabilir - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Nesil İphone'da Apple Watch Sport'un Alüminyumu Kullanılabilir

Yeni Nesil İphone\'da Apple Watch Sport\'un Alüminyumu Kullanılabilir

Apple Watch'tan iPhone platformuna transferler devam ediyor.

17.04.2015 15:17
Hasan Uğur Nayır - -

Tayvanlı yayın Economic Daily News'in haberine göre Apple Watch Sport modelinde kullanılan 7000 serisi alüminyum yeni iPhone'larda kullanılabilir. Eğer sözde bu gelişme doğruysa iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ta 7000 serisi alüminyumu görebiliriz. Bu özel alüminyum standart alaşımlardan %60 daha güçlü.


Apple, 7000 serisi alüminyum hakkında Apple Watch Sport modelinin sayfasında ayrıntılı bilgiler veriyor. Tabii ki üretim aşamasındaki videosu da nasıl üretildiğini gösteriyor. Sitedeki açıklama şu şekilde:


"Apple Watch için yepyeni bir alaşım geliştirdik: Apple 7000 Serisi alüminyum. Standart alaşımlardan %60 daha sağlam. Ve bir o kadar hafif. Bu alaşım, ekranı kaplayan Ion-X camla bir araya geldiğinde, Sport koleksiyonundaki saatlerimizin paslanmaz çelik modellerimize göre yüzde 30'a kadar daha hafif olmasını sağlıyor. Üstelik, alaşımın sahip olduğu mükemmel sadelik, geleneksel alüminyum alaşımlarla elde edilemeyecek tutarlılıkta bir güzelliğe imkan veriyor."


Economic Daily News'in raporunda alüminyum dışında başka bir ayrıntı daha yok. Tayvanlı yayının Apple hakkındaki sicili ise karışık. Daha önce yayınladığı bazı raporlar gerçek çıkmıştı. Force Touch, SiP modülü derken Apple Watch'un birçok özelliği iPhone ve diğer iOS cihazlarda yer alacak gözüküyor.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni Nesil İphone'da Apple Watch Sport'un Alüminyumu Kullanılabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement