Yepyeni Bir "Google Maps" Deneyimi! - Son Dakika
Teknoloji

Yepyeni Bir "Google Maps" Deneyimi!

Yepyeni Bir "Google Maps" Deneyimi!

Street View Player isimli yeni bir Sokak Görünümü aracı sayesinde, Google Haritalar'da müthiş bir gezintiye hazır olun!

07.11.2016 14:25

Google Haritalar'ın en çok ilgi gören özelliklerden Sokak Görünümü aslında özellikle bir adres ya da kavşağın genel bir görünümünü kontrol etmek istediğinizde oldukça işlevsel bir araç olarak dikkat çekiyor. Fakat ekrandaki oklar üzerinde sola ve sağla tıklayarak bütün bir bölgeyi dolaşmak istediğinizde bu biraz usandırıcı bir sürece dönüşebiliyor.

Tam da bu doğrultuda Street View Player adı verilen oldukça işlevsel bir araç geliştiren yazılım geliştiricisi Brian Folts kullanıcıları istedikleri bir Google Haritalar rotası üzerinde ön koltuktan bir yolculuğa çıkarıyor.

Oldukça kolay bir kullanımı olan araçta yapmanız gereken tek şey başlangıç noktanızı ve gideceğiniz konumları belirlemek, bunun ardından söz konusu araç sizin için bu seyahatin animasyon bir videosunu bir araya getiriyor, hem de sayfalarını çevirebileceğiniz bir kitap biçiminde. Hatta daha hızlı ya da daha yavaş gidecek biçimde bu videonun saniye başına görüntülenen kare sayısını da belirleyebilirsiniz. Ayrıca araba, bisiklet, yürüyüş ve toplu taşıma olmak üzere farklı rota seçenekleri de mevcut.

Google Cardboard desteği de olan bu harika Google Maps aracınıerişebilirsiniz.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Yepyeni Bir 'Google Maps' Deneyimi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement