Ağrı'da gazetecilere ve iletişim personeline yapay zeka destekli medya eğitimi veriliyor.
Konya'da bir camide çekilen ve büyük tepki çeken görüntülerle ilgili Antalya'da gözaltına alınan genç kadın, emniyetteki ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.
Güvenlik Bakanı, Devlet Başkanı Traore'ye suikast planının Damiba tarafından hazırlandığını iddia etti.
Bingöl Valisi, köydeki tek öğretmen ve 4 öğrencisiyle bir araya gelerek eğitime destek verdi.
Cezaevinde tanışan üyeler, yeni gelenleri kullanarak saldırılara yönlendirdi. Kundaklama eylemleri gerçekleştirildi.
Antalya DOB, Mozart'ın Don Giovanni operasını sanatseverlerle buluşturdu. Tekrar gösterimleri 17 ve 31 Ocak'ta.
Çankırı'da sanal kumar bağımlılığı nedeniyle büyük maddi kayıplar yaşayan 37 yaşındaki beden eğitimi öğretmeni Şafak Çelik, paylaştığı veda videosunun ardından yaşamına son verdi. Olayın ardından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Çelik'in videosunu Meclis kürsüsünden izleterek hükümete "Nasıl sessiz kalırsınız, nasıl susarsınız?" sözleriyle tepki gösterdi.
Şenel Yılmaz, yolda karşılaştığı yavru domuzu yakalayıp doğaya geri bıraktı, başkalarına tavsiye etmedi.
Gelsenkirchen'de 3.300 kasa soygununa uğrayan Sparkasse Bankası'nın mağdurları hukuki mücadele başlatıyor.
Bursa'da seyir halindeki hafif ticari araç, motosikletle çarpıştı. Aracın altında ezilmekten son anda kurtulan motosikletli kaldırıma oturup olayın şokunu atlatmaya çalıştı. Sürücünün ölümden dönen yaralıyı unutup ilk iş olarak aracını kontrol etmesi "pes" dedirtti.
İran'da 10 gündür devam eden protestolarda ölü sayısı 36'ya yükselirken, ABD ve İsrail'in destek verdiği gösteriler sırasında dikkat çeken bir görüntü kaydedildi. Rejim karşıtı protestocuların bir sokağın adını "Donald Trump Sokağı" olarak değiştirdiği görüldü.
Suriye lideri Şara'nın 6 gün boyunca kamuoyunun önüne çıkmaması suikast iddialarını gündeme getirdi. Bir dönem Şara'ya en yakın isimlerden biri olan Nusra Cephesi'nin kurucularından Salih El Hamavi, 30 Aralık'ta Şara'nın Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda rutin bir toplantıdayken saldırıya uğradığını öne sürdü. 12 dakika süren çatışmada Şara'nın göğsünden şarapnel parçasıyla yaralandığı ve yüzünde morluk oluştuğu ifade edildi. Şara'nın danışmanı Abdurrahim Attun'un da ağır yaralandığı iddia edildi.
Sinop'ta karlı yolda yaban domuzu yavrusunu çıplak elle yakaladığı görüntülerle adından söz ettiren Şenel Yılmaz, yaşananlara ilişkin konuştu. Daha önce de yakaladığını ancak kayda almadığını ifade eden Yılmaz, "Bir anı olsun diye yakaladım ve sonra aldım. Büyükleri insanı parçalayabilir. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum" dedi.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.