Kendisini polis olarak tanıtıp vatandaşın 485 bin liralık altın ve dövizini çaldı! Jandarmanın amansız takibi sonucu yakalandı
Son Dakika Logo
26.05.2022 03:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendisini polis olarak tanıtıp vatandaşın 485 bin liralık altın ve dövizini çaldı! Jandarmanın amansız takibi sonucu yakalandı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde kendisini polis olarak tanıtan bir dolandırıcı, Ö.N.'yi "İsminiz hırsızlık olayını karıştı" diyerek kandırdı. 485 bin lira değerindeki döviz ve altınını dolandırıcıya kaptıran Ö.N.'nin şikayeti sonrası harekete geçen jandarma ekipleri 150 saatlik görüntü takibi sonucu dolandırıcıyı yakalayarak gözaltına aldı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Necati Kaya Necati Kaya:
    Urfa dolandirici hirsizların yatağı. 1 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement