Karısının fotoğrafını çeken adamın kaçmasına izin vermedi! Mahallelinin katılmasıyla tacizci meydan dayağı yedi
Esenyurt'ta yabancı uyruklu bir kişi, adres sorma bahanesiyle yaklaştığı kadının fotoğrafını çekerek sözlü tacizde bulundu. Durumu fark eden kadın tacizcinin telefonunu elinden alıp kocasının yanına koştu. O sırada kaçmaya çalışan tacizci kadının eşi tarafından yakalandı. Sinir krizi geçiren eş, tacizciyi saldırırken mahalle sakinlerinin de katıldığı olay kısa süre içinde meydan dayanağına dönüştü. Yaşananlar anbean kameralara yansıdı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (4)
Mehmet Yavuz:
umarım parçalamışsınızdır.1107Yanıtla
Tuncay Öter:
Aaa adalet sokağa indi artık vatandaş ceza kesiyor, demekki işleyişte hatalar yetkililer Sistemi yeniden yapılandırmalı tacizciler salıverilmemeli690Yanıtla
Murat Kantarcı:
Güzel ülkem mültecilerle dolu afgan ırak suriyeli dolu 10 seneden fazladır ülkemizde artık yeter da kovun gitsinler memleketini satanların bize hiçbir faydası olmaz ülkemizi mahfettiler 635Yanıtla
Muhemmed :
Genemi turkiye01Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (4)