Mgk'dan Yunanistan Mesajı: "Kışkırtıcı Eylemlerine İlave Olarak Karasuyu ve Hava Sahası İhlallerini Artırarak Devam Ettirmesi Kabul Edilemez"
Son Dakika Logo
22.07.2022 01:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mgk'dan Yunanistan Mesajı: "Kışkırtıcı Eylemlerine İlave Olarak Karasuyu ve Hava Sahası İhlallerini Artırarak Devam Ettirmesi Kabul Edilemez"

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantının ardından yayınlanan MGK bildirisinde, “Uluslararası hukuku hiçe sayarak iyi komşuluk ve müttefiklik ilişkilerinin hilafındaki tutumunu ısrarla sürdüren Yunanistan’ın, kışkırtıcı eylemlerine ilave olarak karasuyu ve hava sahası ihlallerini artırarak devam ettirmesinin kabul edilemez olduğu ifade edilmiştir” denildi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement