Fuhşa zorlandığını iddia ederek eşini öldüren Çilem Doğan yıllar sonra konuştu: Emine Bulut, Pınar Gültekin, Özgecan Aslan gibi olacaktım
Son Dakika Logo
07.03.2021 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fuhşa zorlandığını iddia ederek eşini öldüren Çilem Doğan yıllar sonra konuştu: Emine Bulut, Pınar Gültekin, Özgecan Aslan gibi olacaktım

Şiddet gördüğünü ve fuhşa zorlandığını iddia eden Çilem Doğan, eşi Hasan Karabulut'u tabancayla vurarak öldürmüştü. 15 yıl ceza alan Doğan kefaletle serbest bırakıldı. Cezası onanırsa tekrar hapse gireceğini belirten Doğan, "Can derdine düşmüş olmasaydım, Emine Bulut, Pınar Gültekin, Özgecan Aslan gibi nice kadınlardan biri olacaktım" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.