Kılıçdaroğlu, "Akşener'le ilgili elimde belgeler var" diyen Yaşar Okuyan'la görüştü! İYİ Parti'den sert tepki geldi
Son Dakika Logo
22.02.2023 02:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu, "Akşener'le ilgili elimde belgeler var" diyen Yaşar Okuyan'la görüştü! İYİ Parti'den sert tepki geldi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, "Meral Akşener masayı dağıtırsa bunun bir bedeli olur" sözlerini sarf eden eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'la görüşmesi gündem oldu. Okuyan'ın elindeki dosya dikkat çekerken İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, "Bu yalancının Genel Başkanıma iftirası ortada dururken, bu görüntüyü kabul etmiyorum." ifadelerini kullandı. İYİ Partili Ümit Özlale de "Eleştirdiğiniz iktidardan biraz farkınız olsun" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Korul Nuri Korul Nuri:
    Kimsenin konusmasina gerek yokki Biz Millet olara cok iyi görüp not aliyoruz Bunlarin nasil bir ihanet icinde olduklarini. 44 6 Yanıtla
  • Mirac Hakan Mirac Hakan:
    Yaww ortaya Bi laf atisiz bari devamını getirin da millet görsün akmi karami deye 27 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement