Ürünlerin üzerinde fare gezdi! İş yeri sahibinin açıklaması ağızları açık bıraktı
Son Dakika Logo
05.01.2023 04:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ürünlerin üzerinde fare gezdi! İş yeri sahibinin açıklaması ağızları açık bıraktı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde unlu mamullerin satıldığı bir iş yerinde yiyeceklerin üzerinde gezinen fare görüldü. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasından sonra mühürlenen iş yerine para cezası kesildi. İş yeri yetkilisi Mehmet Arıcı hijyen konusunda hiçbir eksiğinin olmadığını savunarak, "Müşterilerimiz içini ferah tutsun. Fare, imha ettiğimiz poğaçalar hariç hiçbir gıda ürünü ile temas etmedi." dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Bulent Cebeci Bulent Cebeci:
    Herif ayak üstü 40 tane yalan attı fareyi bile yakalamış lütfen işletmenin adını ifşa edin de yanlışlıkla uğramayalım 2 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement