MHP Genel Sekreteri Büyükataman, "Zillet cephesi Türkiye'nin birlikte yaşama iradesini kırarak ülkeyi uçuruma çekecektir"
Son Dakika Logo
25.04.2022 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, "Zillet cephesi Türkiye'nin birlikte yaşama iradesini kırarak ülkeyi uçuruma çekecektir"

- MHP Genel Sekreteri Büyükataman, "Zillet cephesi Türkiye'nin birlikte yaşama iradesini kırarak ülkeyi uçuruma çekecektir" "2023 yılında yapılacak olan seçimler Türkiye için kader seçimidir" MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, "2016 yılının 15 Temmuz'unda yaşanan olay... Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement