Yazılım satışlarına ihracattaki gibi KDV iadesi geliyor. Yazılım firmaları için de derecelendirme sistemi oluşturulacak. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (1)
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi:
Bilgisayar Mühendislerine niye birşey yok? Biz üvey evlat mıyız? Yazılımcılar bizim bildiğimizin yarısını bile bilmiyor. Onlar sadece Yazılım öğreniyor. Biz yazılım+donanım öğreniyoruz. Yazılımcı bir donanım üretemez, sadece programlar.Biz hem üretiriz, hem de programlarız. Teşekkürler, saygılarımla...25Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)