Sony'den 100 Yıl Garantili İkinci Nesil Optik Disk Arşivi Sistemi
Sony'nin yeni icadı, ikinci nesil optik disk arşiv sistemi ile yüz yıl raf ömrü vaad ediyor. Tek bir kartuşun kapasitesini 3,3TB'ye çıkarıyor. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (1)
kömürcü_1903:
Adamlar hep daha iyi nasıl geliştiririz kendimizi diye düşünüp teknolojinin dibine vuruyorlar bizdede halla Başörtüsünü serbest yaptık diye övünüyorlar avrupa ve dünya ile aramızda en az 70 sene fark var ! 143Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)