Hafta sonu yağan yağmurdan sonra İstanbul'da barajlardaki doluluk oranı %20'nin üzerine çıktı
Son Dakika Logo
11.01.2021 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta sonu yağan yağmurdan sonra İstanbul'da barajlardaki doluluk oranı %20'nin üzerine çıktı

Beklenen mevsimsel yağışların düşmemesi nedeniyle ciddi bir kuraklık sorunu ile karşı karşıya kalan İstanbul'da yağan yağmur etkisini az da olsa gösterdi. Cumartesi günü %19,16 olan doluluk oranı %21,13'e yükseldi. İstanbul'da hafta boyunca yağmur beklenirken, barajların doluluk oranının da ürküten seviyelerden uzaklaşacağı öngörülüyor. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Abdurrahman Düşüngen Abdurrahman Düşüngen:
    Bu yıl için yağışlı mevsim barajlarda doluluk oranını pek yükseltmeyecek. Fazla ümide kapılmamak gerekir. Sevgi ve saygılarımla. 1 1 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement