10 yıl önce kaybolan çocukları için birbirlerini suçladılar: Biri ağaç kovuğunda biri toprak evde yaşam mücadelesi veriyor
Kahramanmaraş'ta 10 yıl önce kaybolan çocuklarının ardından birbirlerine küsen çift, zorlu bir yaşam mücadelesi veriyor. Küs oldukları için Hüseyin Sarıca bir ağaç kovuğunda yaşarken, karısı Güldane Sarıca ise toprak evde yaşıyor. Kayıp çocuğunun acısını iş yaparak atlatan Güldane Sarıca, "Yiyecek içecek yok perişanız, çocuklarım da gitti" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Sizin düşünceleriniz neler ?