Hamaney, terör örgütü PKK/YPG'ye yapılacak operasyona karşı çıktı: Türkiye'nin olası Suriye harekatı bölgeyi istikrarsızlaştırır
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney Tahran'da bir araya geldi. Görüşme sonrası Hamaney, Türkiye'nin yaklaşan Suriye operasyonuna karşı skandal açıklamalarda bulundu. İran devlet televizyonunun haberine göre Hamaney, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Suriye'ye askeri bir harekata karşı olduklarını belirterek, "Suriye'ye yapılacak herhangi bir askeri saldırı bölgeye zarar verecek ve teröristlere fayda sağlayacaktır" sözlerini sarf etti. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Sizin düşünceleriniz neler ?