Suriyeli Depremzede, Deprem Günü Kahramanmaraş'ta Yaşadıklarını Anlattı: "Benim Hanımda Doğum Var. Ama Hastane Yetişmiyor.
Son Dakika Logo
25.02.2023 03:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriyeli Depremzede, Deprem Günü Kahramanmaraş'ta Yaşadıklarını Anlattı: "Benim Hanımda Doğum Var. Ama Hastane Yetişmiyor.

Kahramanmaraş Elbistan’da çadırkentte yaşayan Suriyeli Mahmut, “Benim hanımda doğum var, bebek. Ama hastane yetişmiyor. Korktuğu için Ankara’ya gittik. Bizi yakaladılar. ‘Ankara, İstanbul yasak’ diyor. İzin veremiyorlar.  İzin olduğunda, ‘Çok kalabalık’ diyorlar, gönderiyorlar" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement