Polisin "Zehirli olabilir" diye uyardığı balıkları tutmaya devam eden vatandaşlar pes dedirtti
Son Dakika Logo
12.01.2021 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polisin "Zehirli olabilir" diye uyardığı balıkları tutmaya devam eden vatandaşlar pes dedirtti

Amasya'da yağış olmaması nedeniyle Yeşilırmak Nehri'nde balık ölümleri gerçekleşti. Polisin oksijen seviyesi azaldığı için "Zehirli olabilir" diye uyarmasına rağmen bazı vatandaşlar gece yarısı fenerlerle balık tutmaya devam etti. Vatandaşlardan biri "Zaten ölüyor, avlasan ne olur avlamasan ne olur. En azından birinin boğazından geçer" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ,,00,, ,,00,,:
    İŞTE EKONOMİNİN GERÇEK YÜZÜ MİLLET AÇ AÇ ZEHİRLENME PAHASINA DA OLSA BUNU YAPIYORLAR AÇLIKTAN YOKLUKTAN.TELEFONU BUZDOLABI YADA Bİ KURU EKMEĞİ OLMASI AÇ OLMADIĞINI GÖSTERMEZ 1 4 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement