Galatasaray Divan Kurulu toplantısında Barış Alper Yılmaz ve Icardi tartışması
Galatasaray Kulübü'nün kasım ayı olağan divan kurulu toplantısı gerçekleşti. Toplantıda divan kurulu üyesi Turcan Bolayır, Mauro Icardi'ye eleştirilerde bulunurken, Barış Alper Yılmaz'ın da teklif gelmesi halinde gönderilmesi gerektiğini ifade etti. Turcan Bolayır'ın bu sözleri sonrası Başkan Dursun Özbek ile arasında tartışma çıktı. Başkan Özbek, futbolcular hakkında eleştirel konuşmaların yapılmaması gerektiğini ifade etti. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (6)
f5zyzhh4dw:
çok haklı10Yanıtla
145353:
isim verme demek,altında ezilmekten korkuyor10Yanıtla
Muhammet Açıkdeniz:
tespit doğru10Yanıtla
Emrah Öztürk:
çok güzel tespit dayı10Yanıtla
Mahmut özdemir:
buna bi mikrofon verin gitsin evinde oynasın. düşmanımız çok bizi alaya alırlar aman haa sakın haa01Yanıtla
24Erzincan:
Tuncay bey siz Galatasaray’lı gibi davranamıyorsanız lütfen kulüpten istifa edip kahvehanede futbol yorumu yapın. Seviyeyi dusurmenin ne anlamı var?01Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (6)