Edirne Ziraat Odası Başkanı Arabacı: Ayçiçeğinde Neredeyse Maliyet Fiyatına Bir Fiyat Açıklandı. Bu Fiyatların Revize Edilmesini Talep Ediyoruz
Edirne'de il ve ilçe ziraat odaları başkanları, açıklanan ayçiçeği alım fiyatını yetersiz buldu. Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı, “Oda başkanları olarak toplandık ve bu maliyetler karşısında kâr payının çok düşük kaldığını, neredeyse maliyet fiyatına bir fiyat açıklandığını gördük. Bu fiyatların tekrar Bakanlığımızdan, Trakya Birlik'ten, TMO'dan revize edilmesini talep ediyoruz” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Sizin düşünceleriniz neler ?