1 aylık bebeğinin annesini öldüren cani koca, suçu kayınvalidesine attı: Karımın aldattığını söyledi
Son Dakika Logo
15.03.2023 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 aylık bebeğinin annesini öldüren cani koca, suçu kayınvalidesine attı: Karımın aldattığını söyledi

Denizli'de yeni doğan bebeğinin 18 yaşındaki annesini 8 kurşunla öldüren koca hakkında, ağırlaştırılmış müebbetle istemiyle açılan davanın ilk duruşması görüldü. Gergin geçen mahkemede eşini acımasızca öldüren katil koca, kaynanası için "Karımın beni aldattığını söyleyip olay günü ses kaydı attı ve eşim bana silah doğrulttuktan sonra annesini doğruladı" diyerek beraatını istedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mert çelik mert çelik:
    aldattı dıyerek öldürmek,bir nedenmi,boşarsın gider...idam gelsin dedik,gelmiyor,gelseyd belki bu olaylar biterdi 36 2 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement