Denizli'de eski eşini katleden sanık cinayeti tüm soğukkanlılığıyla anlattı: Boğazını iple sıktım, 5 dakika boyunca ölmesini bekledim
Denizli'de 4 yıl önce boşandığı eski eşi Fatma Çetin'i evinde boğarak öldürdükten sonra cesedini ormana gömdüğü gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Ebubekir Karakurt hakim karşısına çıktı. OIay sırasında kendinde olmadığını iddia eden Karakurt, "Boğazını iple sıktım. 5 dakika boyunca ölmesini bekledim" dedi. Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Sizin düşünceleriniz neler ?