Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne damga vuran an! Başpehlivan Zeybek'in eşi ilk kez konuştu
Son Dakika Logo
10.07.2023 04:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne damga vuran an! Başpehlivan Zeybek'in eşi ilk kez konuştu

662'nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde şampiyon olan Yusuf Can Zeybek, eşi Sümeyye Zeybek ile birlikte mücadele ederek savaştıklarını söyledi. Sümeyye Zeybek, eşinin zaferini kutladıklarını ve sevinci birlikte paylaştıklarını belirtti. Yusuf Can Zeybek'in eşi olan Sümeyye Zeybek, eşinin başarılarını ve emeklerini takdir ettiğini ifade etti. Ayrıca, çiftin birlikte bir ekip olduklarını ve başarıya doğru adım adım ilerlediklerini vurguladı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • haydar topçu haydar topçu:
    Doping olabilir 17 87 Yanıtla
  • Eren Aydın Eren Aydın:
    Gelsin paralar yaşadın zeynep 26 24 Yanıtla
  • TC Tabak TC Tabak:
    Eşlerin anlasabilmesi çok güzel. Maaşallah. Darısı anlaşamayan, agresif tüm eşlerin başına. 12 0 Yanıtla
  • Mustafa Aksoy Mustafa Aksoy:
    Bı pehlivanın ne kadar güçlü olduğu zamanın rakipleriyle alakalı ,nerede o eski pehlivan lar ,ortalık boş olunca abdes kaçıran çok olur 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement