Rus pilottan alkış alan anons! Antalya'ya indi ve mikrofonu eline aldı: Ukrayna ile savaşmak suçtur!
Son Dakika Logo
12.03.2022 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rus pilottan alkış alan anons! Antalya'ya indi ve mikrofonu eline aldı: Ukrayna ile savaşmak suçtur!

Rusya'ya ait Pabeda havayollarında çalışan bir Rus pilot, yolcularını Antalya'ya indirirken yaptığı anonsla alkış topladı. "Kaptan pilot konuşuyor. Ukrayna ile olan savaş suçtur" diyen pilot büyük ilgi gördü. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı Caner kayalı:
    Olum galiba Rusya ya hiç dönmeyi düşünmüyorsun.Ama unutma onlar Türkiye'de de buluyorlar insanı.Daha önce gördük bizim buraya yerleşmiş gariban çeçenleri bile kapılarının önünde infaz ettiler.Sokak kameraları an be an kayıt etti.Bütün suç saldıranın değil mi?Ya saldır'tana ne demeli.Şimdi bize dibimizde PKK devlet ilanı yaparlar ise biz saldırmayacak mıyız. Topyekun savaş ilan edip saldırmayacak mıyız.O zamanda bir Türk pilot Rusya'ya inip Türkiye saldırmasın savaş suçu işliyor derse ne düşünürs 10 9 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement