Hastanede kırmızı alana geçmek isteyen 2 kişi, güvenlik görevlisini darbetti
Son Dakika Logo
21.03.2023 05:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hastanede kırmızı alana geçmek isteyen 2 kişi, güvenlik görevlisini darbetti

Pendik'te Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2 kişi, acil bölüm kırmızı alanda tedavi altında bulunan akrabalarını görmelerine izin vermeyen güvenlik görevlisi Nedim Alyörük'ü darbetti. O anlar güvenlik kameralarına yansırken şüpheliler hakkında işlem başlatıldı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Necati Kaya Necati Kaya:
    Serbest bırakanlar görevdeyken böyle darbedilip birebir yaşasalar yine aynı kararımı verirler. Bu işin çivisi çıktı. Tuzda koktu. 72 1 Yanıtla
  • nihan nihan:
    cahillikte bir numarayız halen böyle kendini bilmez insanların olduguna inanamıyorum... 60 1 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement