G.Saray'ın UEFA Avrupa Ligi kadrosunda Oğulcan Çağlayan, Kerem Aktürkoğlu, Emre Taşdemir ve Ahmet Çalık yer almadı
Son Dakika Logo
13.09.2020 04:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

G.Saray'ın UEFA Avrupa Ligi kadrosunda Oğulcan Çağlayan, Kerem Aktürkoğlu, Emre Taşdemir ve Ahmet Çalık yer almadı

Galatasaray'ın Avrupa Ligi ön elemesi için UEFA'ya bildirdiği kadro netleşti. Sarı-kırmızılılar, yeni transferler Kerem Aktürkoğlu ve Oğulcan Çağlayan'ın yanı sıra, sakatlığı bulunan Fernando Muslera ile birlikte Emre Taşdemir, Valentine Ozornwafor Emre Akbaba ve Ahmet Çalık'a da 23 kişilik kadroda yer vermedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tatar Tatar:
    Daha önceden de söyledim bu Oğulcan ancak yedek olur boş para 0 5 Yanıtla
  • hayat işte hayat işte:
    avrupada işleri yok onlar dönya yıldızıları, başkanı çok seven oyunçulara paraları basmışlar, leyla leyla nerdesin gızz, koş koş 0 4 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement