CHP'li Gökçel'den, Sanayi Bakan Yardımcısı Büyükdede'ye Tepki: "Kahvaltısında Demir, Yemeğinde Otomobil Lastiği mi Yiyor?"
Son Dakika Logo
20.06.2022 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li Gökçel'den, Sanayi Bakan Yardımcısı Büyükdede'ye Tepki: "Kahvaltısında Demir, Yemeğinde Otomobil Lastiği mi Yiyor?"

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel; Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede’nin, 110 bin hektar organize sanayi bölgesi olduğunu belirterek, “Türkiye gayri safi milli hasılası 8 bin 500 dolar olan fakir bir ülke. ‘Tarım tarım’ diye bağırıyoruz da bize getirdiği para 50 milyar dolar” sözlerine tepki gösterdi. Gökçel, “Kendisine soruyorum sabah kahvaltısında demir mi yiyor, akşam yemeğinde otomobil lastiği mi yiyor. Hangisiyle karnını doyuruyor? Siz sanayi sektöründe çalışacak insanların karnını doyuramazsanız sanayi ne işe yarar?” dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement