"Gel mangal yapalım" diyen babasının davetine katılamadan ölüm haberini aldı
Antalya'da 3 ay önce cezaevinden tahliye edilen 48 yaşındaki kişi, yaşadığı barakanın önündeki kanepede komşularının köpeği tarafından ölü bulundu. Eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen talihsiz adamın, bir gün öncesi kızını arayarak 'Hafta sonu gel mangal yapalım' dediği öğrenildi. Babasının barakasında cesediyle karşılaşan kızı ise sinir krizi geçirdi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (5)
düşünce dünyası:
Cennet'te buluşacaklar. Asıl mangal orda.15Yanıtla
Mustafa k.:
Ne cenneti be masal anlatma millete 11
1:
nasıl bir vicdana sahipsin sen ekmeğe mi bastın küçükken 00
arzu :
ya nasıl barakada bu adamın kızlarıda var yazıklar olsun yalandan üzülürler şimdi adamcağız sırf gelsinler diye gel mangal yapalım demiş terbiyesizler ne olursa olsun baba o şekilde bırakılmaz tek başına çok üzüldüm 00Yanıtla
ahmet:
Alllah rahmet eylesin.00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (5)