KCK Eşbaşkanı Cemil Bayık, Öcalan'ın müzakere taslağını görüşüp belirlenen tarihe kadar sonuçlandırmadan silah bırakmayacaklarını söyledi. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (1)
pislik adam keşke dediklerin doğru olsa:
İnşallah Türk devleti vardır olduğunu da ispatla bu zamana kadar AK Partiye oy vermemiştim bundan sonra yüce Allaha söz veriyorum AK Parti savunucusuyum nedenmi
IŞID Sizin gibi pisliklerin bölücülerin hakkından geliyor terörle mücadelede kanun demokrasi hukuk yoktur bunu hükümet anladıysa çok şükür derim.21Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)