Bağcılar'da Bangladeş uyruklu 24 yaşındaki öğrenci Muhammed Rahman'ı sosyal medya üzerinden tanışarak fidye amacıyla alıkoydukları ve işkence yaptıkları iddiasıyla aranan 3 kişi polisin operasyonuyla yakalandı. Şüphelilere yapılan operasyon kameralara yansıdı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (4)
efedir :
yav arkadaş bu ne varsa bu bagcılar esenler orda bir yapılanma mı var her gün olay oraya bence iyi bir temizlik şart her gün olay bu ne nufusta fazlaşıyor galiba inşllah biran ölce temizlik yapılır 50Yanıtla
suç işliyorsun..yakalan maya cağım sanı yorsun..polis ensen de .arkadaşıma uydum.he10Yanıtla
Murat:
Canım ülkeme bak arkadaş bangladesli suriyeli iranlı ıraklı ürdünlü afgan lübnanlı iyice ortadoğu toplama merkezine döndük..Haberlerde bile adamlardan vatandaş diye bahsediliyor ey yarrabi...00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (4)