Yeni seçim kanunundaki hakim kararına itiraz! CHP, iptal için AYM'ye gidiyor
Son Dakika Logo
10.04.2022 02:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni seçim kanunundaki hakim kararına itiraz! CHP, iptal için AYM'ye gidiyor

TBMM'de geçtiğimiz günlerde oylanan ve yasalaşan Seçim Kanunu'ndaki seçim kurullarının kura yöntemi ile oluşturulmasına karşı çıkan CHP, Anayasa Mahkemesi'nden bu kararın iptalini talep edecek. Daha önce hakimlerin kıdem esasıyla belirlenmesi sebebiyle yeni dönemde göreve gelen hakimler, bu görevlere seçilemiyordu. CHP'nin bu maddeye itiraz ettiği belirtiliyor. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ömer Faruk Kurt Ömer Faruk Kurt:
    hani haktan hukuktan esitlikten yanaydiniz ne oldu 4 2 Yanıtla
    suna genç suna genç:
    yıllardır kendi partilisi olunca iyi güzel ama iş adil olarak kuraya denilince anayasaya aykırı:)) bu nasıl zihniyettir 1 0
  • suna genç suna genç:
    Herşeye itiraz partisi 1 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement