Ülkede Kürtlerin siyaset yapmasına izin veren ama PKK'nın üzerine giden Olof Palme 1986'da bir suikaste kurban gitmişti. Aradan geçen 32 senede cinayetin faili hala bulunamadı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (3)
Ahmet:
Olof palmeyi gures kligi katletti05Yanıtla
Rizeli:
Israil ı kim öldürecek zenciler mi...:)02Yanıtla
Mani :
Muhsin Yazıcıoğlu onu kim öldürdü belli boşuna siyasetle uğraşmayın iskembeden salliyorsun Alper gidip part time limon sat daha iyi özalı, eşref bitlisi , Gaffar okanı kim oldurduyse aynı zihniyet Muhsin başkanı öldürmüştür net..00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Gelişmelerden Anında Haberdar Olun!
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (3)