Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin yeni iddianame! 4 kişi, "görevi kötüye kullanmakla" suçlanıyor
Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı, BBP kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında, aralarında Eski Adana Jandarma Bölge Komutanının da bulunduğu 4 kişi hakkında "görevi kötüye kullanma" suçlamasıyla iddianame hazırladı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (2)
Ali-Veli:
Bu çorbada herkesin biraz tuzu var. Allah rahmet eylesin Muhsin Başkan. Timsahın gözyaşları nın faydası yok.00Yanıtla
Alperen:
Rahmetli şehadete yürüyeli 11 yıl oluyor, Muhsin Yazıcıoğlu davası namus meselemizdir diyen zat-ı muhterem makam koltuğun rahat mı? Bu kaza süsü verilmiş cinayeti işleyenler! 10 yıllar geçse de yakanızı bırakmayacağız. Ahirete kalmayacak merak etmeyin ,,,00Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (2)