Harita üzerinden uyardı: 250 km'lik fayda hareketlilik var, 6 Şubat depremi gibi olabilir
Prof. Dr. Hakan Kutoğlu uydu radar çalışmaları ile Van'ın doğusunda 250 km uzunluğunda homojen gerginliğe sahip bir fay sistemi tespit edildiğini söyledi. Uzman isim, bu sistemin 6 Şubat depremleri gibi yıkıcı bir sarsıntı üretebileceği uyarısında bulundu. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (2)
Serkan Genç:
şimdimi sölüyor, biz bunu 6 ay önceden duymuştuk zaten, bunlarda son zamanlarda türüyor14Yanıtla
mücahid:
Ne söylemeye çalışıyor???Van da toki den başka ev yapmak izni kimseye verilmesin??Zaten ekonomi bitik ülkede, inşaallah öyle çok yıkıcı bir deprem olmaz,çünkü hep tahminler üzerine konuşuluyor??oradaki milyonlarca insan, nereye göç edecek??02Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (2)