Bahçeli, paylaştığı 19 Mayıs mesajı üzerinden Sinan Oğan'a yüklendi: Olmayan siyasi gücünü varmış gibi gösteren fırsatçı acizler
Son Dakika Logo
18.05.2023 05:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçeli, paylaştığı 19 Mayıs mesajı üzerinden Sinan Oğan'a yüklendi: Olmayan siyasi gücünü varmış gibi gösteren fırsatçı acizler

MHP lideri Devlet Bahçeli, 19 Mayıs sebebiyle yayınladığı mesajda ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'a göndermede bulundu. Bahçeli, "Olmayan siyasi gücünü varmış gibi gösterip siyaseti at pazarına çevirenler, kamuoyuyla gün aşırı talep listeleri paylaşanlar samimi olmadığı gibi milli ve ahlaki değerlerle ters düşen fırsatçı acizlerdir" ifadelerine yer verdi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.