Kremlin'den son dakika açıklaması: Ukrayna'nın adımları tahıl anlaşmasına zarar verdi, anlaşma riskli ve garanti altında değil
Rusya Devlet Başkanı Putin'in tahıl anlaşmasını askıya almasına Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün "Biz insanlığa hizmet için gayrete devam edeceğiz" sözleriyle tepki gösterdi. Erdoğan'ın açıklamasından sonra Kremlin'den yapılan son dakika açıklamasında "Ukrayna'nın adımları tahıl anlaşmasına zarar verdi. Anlaşma riskli ve garanti altında değil" ifadeleri kullanıldı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Sizin düşünceleriniz neler ?