Ankara Kadın Platformu: "Kadın Cinayetlerini Olağanlaştıran Erkek Adalete İtaat Yok İsyan Var Demek İçin Sokağa Çıkıyoruz"
Son Dakika Logo
16.11.2022 01:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Kadın Platformu: "Kadın Cinayetlerini Olağanlaştıran Erkek Adalete İtaat Yok İsyan Var Demek İçin Sokağa Çıkıyoruz"

Ankara Kadın Platformu, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde sokağa çıkacaklarını açıkladı. Platform’dan, “Kadın cinayetlerini olağanlaştıran erkek adalete itaat yok isyan var demek için sokağa çıkıyoruz” açıklaması yapıldı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement