Çorlu Tren Faciası Davasında Savunma Yapan Eski Tcdd 1. Bölge Müdürü: "Personel Eksikliği Vardı. Gerekli Yerlere Yazı Yazıldı"
Son Dakika Logo
11.01.2023 02:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Tren Faciası Davasında Savunma Yapan Eski Tcdd 1. Bölge Müdürü: "Personel Eksikliği Vardı. Gerekli Yerlere Yazı Yazıldı"

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 7'si çocuk 25 kişinin hayatını kaybettiği ve 300'den fazla kişinin yaralandığı tren faciasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada eski TCDD 1. Bölge Müdürü sanık Nihat Aslan savunma yaptı. Aslan, "Bana bağlı 11 tane servis müdürlüğü vardır. Ve bunların da alt birimleri vardır. Bunların hepsinin koordinasyonunu sağlamaktayım. Benim görevim servis müdürlerine müdahale etmek değildir, birimler arası koordinasyonu sağlamaktır. Benim denetleme yetkim de yoktur. Balast tutucunun yapılmamasıyla suçlanıyorum. Bu da teknik bir iştir, benim işim değildir. Bu suçlamaları kabul etmiyorum. Personel eksikliği vardı. Bu konuyla ilgili gerekli yerlere yazı da yazıldı" dedi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement