Lal Saran'dan babası Sadettin Saran'a duygusal veda
Fenerbahçe'nin mevcut başkanı Sadettin Saran, kızı Lal Saran ile birlikte kulüp çalışanlarına veda etti. Lal Saran, babası Sadettin Saran'ın fotoğrafının olduğu panodaki resmine bakarken oldukça duygusal anlar yaşadı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Lal Saran, "Gurur duyuyorum. En çok da temiz kalbinle..." ifadelerini kullandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (3)
Ömer Yıldız:
Çok ta şeyinde vatandaşın 30Yanıtla
Ali Kublay:
Gurur duyuyorum fotoğraf ların içinde tek kokocu sen sin senden başkası yok her şeyin ilki sensin seninle gurur duyuyorum baba demis30Yanıtla
Kağan Türksoy:
Lal yahudi ismidir. Lael diye geçer onlarda. 10Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (3)