Baş'tan Erdoğan'a 'Cami' Tepkisi: "Yalan Ortaya Çıktığında Yalancı Utanır Bunlar Daha Büyük Yalan Söyleyerek Üzerini Örtmeye Çalışıyor"
Son Dakika Logo
07.06.2022 05:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Baş'tan Erdoğan'a 'Cami' Tepkisi: "Yalan Ortaya Çıktığında Yalancı Utanır Bunlar Daha Büyük Yalan Söyleyerek Üzerini Örtmeye Çalışıyor"

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gezi eylemleriyle ilgili “Camilerimiz yakıldı. Bu kendini bilmezler tarafından işgal edildi” sözlerine “Tam 468 tane cuma geçmiş hala açıklanan bir şey yok. Normalde ne olur? Bir yalan ortaya çıktığında yalancı utanır. Bunlar öyle değil. Bunlar daha büyük yalan söyleyerek o yalanın üzerini örtmeye çalışıyorlar…Hangi cami yakıldı? Bu kadar açık bu kadar aleni bir yalan söylenebilir mi" diye tepki gösterdi. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement