MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Gariban dedikleri 15 Temmuz kalkışmasını idare eden cuntacılardır, Gazi Meclis'i bombalayan şerefsizlerdir"
Son Dakika Logo
13.07.2021 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Gariban dedikleri 15 Temmuz kalkışmasını idare eden cuntacılardır, Gazi Meclis'i bombalayan şerefsizlerdir"

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Gariban dedikleri 15 Temmuz kalkışmasını idare eden cuntacılardır, Gazi Meclis'i bombalayan şerefsizlerdir" Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Ahlaken bunalım geçirenler bu milli ve tarihi tutumu hayatta algılayamaz" "15 Temmuz FETÖ... Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement