Selvi Kılıçdaroğlu'nun Kahramanmaraş'ta Dinlediği Depremzede: "Depremin Üzerinden Bir Ay Geçti, Bir Türlü Yara Düzelmiyor"
Son Dakika Logo
05.03.2023 04:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Selvi Kılıçdaroğlu'nun Kahramanmaraş'ta Dinlediği Depremzede: "Depremin Üzerinden Bir Ay Geçti, Bir Türlü Yara Düzelmiyor"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Kahramanmaraş’ta dinlediği bir depremzede, “Eve giremiyoruz, evin her tarafı berbat. Çadır yardımı yok. Lavabo, tuvalet, banyo sıkıntısı var. Zor durumdayız” dedi. Bir başka depremzede ise “Ahırda birkaç hayvanımız var. Bunlar da açıkta kalacak. Bunlara devletin el atması lazım. Depremin üzerinden bir ay geçti, bir türlü yara düzelmiyor. Enkazların bütünü kalkmıyor. Yapıyorsan düzgün yapacaksın, milleti zora sokmanın anlamı ne? Çıkmazdayız” diye konuştu. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement