Cani baba, eşi 500 lira vermediği için 3 aylık bebeğini döverek öldürmüş
Son Dakika Logo
16.11.2021 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cani baba, eşi 500 lira vermediği için 3 aylık bebeğini döverek öldürmüş

Antalya'nın Serik İlçesi'nde babası tarafından darbedildiği öne sürülen 3 aylık bebek, yaşamını yitirdi. O anlarını anlatan anne Beyza Topçu, "Benden 500 lira kirayı vermemi istedi. Ben de veremeyeceğimi, kendisinin vermesi gerektiğini söyledim. Benden zorla parayı almaya çalıştı. O esnada beni darbediyordu. Bu sırada sesimizden çocuğumuz uyandı. O uyanınca bir anda bana olan sinirini ona dönüp vurarak çıkardı. Kafasına vurdu." ifadelerini kullandı. Haberin devamını okumak için tıklayın.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yilmaz yener Yilmaz yener :
    3 aylik cocugun kolu kiriliyor gözüyle görmedigi icin sikayette bulunmuyor,Bu kadinida ayni cezayla cezalandirilmali hatta bunlar birdaha cocuk sahibi olmasin diye kisirlastirilmali bir hayvan gibi. 0 0 Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Advertisement