JPMorgan Chase CEO'sundan İran savaşının enflasyonu kalıcı hale getirebileceği uyarısı
JPMorgan Chase CEO'su Jamie Dimon, İran'daki savaş nedeniyle petrol ve emtia fiyatlarında önemli ve süregelen şoklar yaşanma olasılığıyla karşı karşıya olunduğunu, bu durumun enflasyonun daha kalıcı hale gelmesine ve nihayetinde piyasaların şu anda beklediğinden daha yüksek faiz oranlarına yol açabileceğini ifade etti. Haberin devamını okumak için tıklayın.
Kullanıcı Adı
Sizin düşünceleriniz neler ?
Yorumlar (3)
Ali Arat:
sorun değil. bizim ülkemizde savaş olmasada enflasyon hep var. alışkınız biz. sıkıntı yok. teğet geçer ama hep bize geçiyor. 402Yanıtla
As81855655:
abd.israilin uğruna bütün muteffiklerini zora soktu.yani kendiside yahudi. israil haricinde dünya batsa umurunda değil.233Yanıtla
Cenk:
Bizde TÜİK var
Halleder... Enflasyon canavarı TÜİK ile baş edemez...70Yanıtla
SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Yorumlar (3)